
MENU
€325
€135 passende wijnen
Lunch*
4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)
€175
€65 passende wijnen
Lunch Signatuur*
5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht
€220
€80 passende wijnen
* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen
A la carte
(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)
Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.
Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

MENU BOURY
cigarillo . vintage soya . yuzu
sablé 'oud groendal' . nashi peer . umeboshi
crispy cup . crème tofu . furikake
chawanmushi venkel . zee-egel
pijlinktvis . peterselie . combava . jus strandkrab . poudre d'or
bluefin tonijn . komkommer . saké . gerookte radijs . bergamot
zalmforel . pompoen . gefermenteerde witte kool . tapioca
bretoense langoustine
mi-cuit . hopscheut . gesmolten dooier . sabayon flavas
gemarineerd . belotta . lardo di colonnata
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker
morilles . zwarte truffel . aardpeer . walnoot . brioche
belgisch cultuurrund . groene asperge uit de provence . artisjok . daslook
cloudberry . hang-up . bloedsinaas . den
cheesecake . rabarber . hibiscus


A LA CARTE
VOORGERECHTEN
bretoense langoustine . 3 bereidingen
tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’
gebakken – ijspegel . chipotle peper
geroosterd – pijpajuin . tijm
bluefin tonijn . 3 bereidingen
komkommer . saké . bergamot
gunkan sushi . gerookte radijs . tororo kombu
sashimi . mierikswortel . daikon
sint-jakobsvrucht . 2 bereidingen
gemarineerd – zwarte truffel . pompoen . jonagold . hazelnoot
geroosterd – kervelwortel . beenmerg . corail
poperingse hopscheuten
grijze noordzeegarnalen . flavas bier
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen
tartaar wagyu
zeebaars . venkel . yuzu kosho
poperinge hopscheuten . gesmolten dooier . vin jaune
kaviari paris ‘osciètre prestige’
old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram
kaviari paris ‘osciètre prestige’
pomme moscovite . melkwei . hooi
HOOFDGERECHTEN
kalfscarré uit corrèze
hartzwezerik . zwarte wintertruffel
grondlof . schorseneer . bonnotte aardappel
lam 'maison greffeuille'
groene provence asperge . lamsoor . artisjok . bonnotte aardappel
wagyu A5
geroosterd – morilles . aardpeer . friet in ossenwit
lijngevangen zeebaars
gezouten met ansjovis . pijnboompit
lardo di colonnata . snijbiet . barba di frate
noordzee tarbot . schotse kreeft
cannelloni . jonge spinazie . venkel
vegetarische bereidingen
diverse gerechten volgens seizoensaanbod
NAGERECHTEN
kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'
chef's choice (3 kleine nagerechten)
vanille 'sao tomé' . geslagen room . chocolade saus
soufflé chocolade ‘madagaskar 72%’ . vanille ijs
baba au rhum ‘rasta morris age 11‘
gezouten karamel . vanille ‘sao tomé'
millefeuille . gariguette aardbei . rabarber . vanille 'sao tomé'
coupe colonel
cheesecake . mandarijn . bloedsinaas . ijzerkruid
crêpe suzette
sabayon champagne . kersen
café glacé
(HR)-135.jpg)
WIJNEN - BIEREN
Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor.
Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst.