top of page
Boury_Nov23_Team©HABLAR_Lr-49.jpg
MENU

Menu Boury

€325

€135 passende wijnen

Lunch*

4-gangenmenu . Keuze van de chef (dagelijks wisselend)

 

€175 

€65 passende wijnen

Lunch Signatuur*

5-gangenmenu . Lunch met signatuurgerecht

 

€220

€80 passende wijnen

* enkel 's middags en niet op zon- en feestdagen

A la carte

(niet op vrijdag- en zaterdagavond, feestdagen)


 

Indien het weer het toelaat kan het aperitief en de koffie genomen worden op het terras.

De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/07/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging.

 

Na het diner en de koffie kunt u nog van een laatste drankje genieten vooraleer we afronden. 's Middags is dat uiterlijk om 17u00, 's avonds om 01u00. Dit laat ons toe om u elke dag opgewekt en gemotiveerd te verwelkomen.

Boruy_Food_Feb25©HABLAR_Hr-70.jpg
MENU BOURY

cigarillo . vintage soya . yuzu

sablé 'oud groendal' . nashi peer . umeboshi

crispy cup . crème tofu . furikake

chawanmushi venkel . zee-egel

pijlinktvis . peterselie . combava . jus strandkrab . poudre d'or

 

bluefin tonijn . komkommer . saké . gerookte radijs . bergamot

 

zalmforel . pompoen . gefermenteerde witte kool . tapioca

 

bretoense langoustine

mi-cuit . hopscheut . gesmolten dooier . sabayon flavas

gemarineerd . belotta . lardo di colonnata

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . tartaar wagyu . gerookte grevenbroecker

 

morilles . zwarte truffel . aardpeer . walnoot . brioche

 

belgisch cultuurrund . groene asperge uit de provence . artisjok . daslook

 

cloudberry . hang-up . bloedsinaas . den

 

cheesecake . rabarber . hibiscus

à la carte
Boruy_Food_Feb25©HABLAR_Hr-79.jpg
Boruy_Food_Feb25©HABLAR_Hr-23.jpg
A LA CARTE

VOORGERECHTEN

bretoense langoustine . 3 bereidingen

tartaar – boekweitnoedels . kaviari paris ‘osciètre prestige’

gebakken – ijspegel . chipotle peper

geroosterd – pijpajuin . tijm

 

bluefin tonijn . 3 bereidingen

komkommer . saké . bergamot

gunkan sushi . gerookte radijs . tororo kombu

sashimi . mierikswortel . daikon

sint-jakobsvrucht . 2 bereidingen

gemarineerd – zwarte truffel . pompoen . jonagold . hazelnoot

geroosterd – kervelwortel . beenmerg . corail

 

poperingse hopscheuten

grijze noordzeegarnalen . flavas bier

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’ . 3 bereidingen

tartaar wagyu 

zeebaars . venkel . yuzu kosho

poperinge hopscheuten . gesmolten dooier . vin jaune

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

old fashioned 50 gram / 125 gram / 250 gram

 

kaviari paris ‘osciètre prestige’

pomme moscovite . melkwei . hooi

HOOFDGERECHTEN

kalfscarré uit corrèze

hartzwezerik . zwarte wintertruffel

grondlof . schorseneer . bonnotte aardappel

 

lam 'maison greffeuille'

groene provence asperge . lamsoor . artisjok . bonnotte aardappel

wagyu A5

geroosterd – morilles . aardpeer . friet in ossenwit

lijngevangen zeebaars

gezouten met ansjovis . pijnboompit

lardo di colonnata . snijbiet . barba di frate

noordzee tarbot . schotse kreeft

cannelloni . jonge spinazie . venkel

vegetarische bereidingen

diverse gerechten volgens seizoensaanbod

NAGERECHTEN

kaaskar 'geselecteerde hoevekazen'

chef's choice (3 kleine nagerechten)

vanille 'sao tomé' . geslagen room . chocolade saus

soufflé chocolade ‘madagaskar 72%’ . vanille ijs

 

baba au rhum ‘rasta morris age 11‘

gezouten karamel . vanille ‘sao tomé'

 

millefeuille . gariguette aardbei . rabarber . vanille 'sao tomé'

coupe colonel

cheesecake . mandarijn . bloedsinaas . ijzerkruid

 

crêpe suzette

sabayon champagne . kersen

café glacé

MENU INSPIRATIE
BOURY - Zaal (Sept 20)(HR)-135.jpg
WIJNEN - BIEREN

Onze sommeliers stellen bij elk gerecht een passende wijn voor. 


Verder houden onze sommeliers zelf heel erg van bieren en schenken dan ook met veel plezier een passend bier wanneer u dat wenst. 

emailafsluiting (380 x 100 px) (380 x 60 px) (400 x 70 px) (800 x 140 px).png
bottom of page